Expirat - Specialist vanzari si service client cu cunostinte de limba romana în Gdansk, Polonia

Jobhouse Sp. z o.o. (prin EURES)
Anunţul nu mai este valabil
Angajare Specialist vanzari si service client cu cunostinte de limba romana în Gdansk, Polonia prin EURES (Portalul european pentru ocuparea forței de munca)
  • Țara: Polonia
  • Localitatea: Gdansk
  • Angajator: Jobhouse Sp. z o.o.
  • Număr Posturi: 2
Descrierea locului de munca:
Service pentru clienti, onorarea comenzilor, contact telefonic cu clientii, promovarea si vanzarea de produse, mentinerea bunelor relatii cu clientii, gestionarea datelor, administrarea si functionarea sistemului intern

Cerinte:
Liceu absolvit, cunostinte de MS Office. Cunoasterea limbii romane la nivel avansat (C1),cunostinte de engleza/poloneza la nivel mediu (B2), liceu absolvit. Experienta anterioara in post similar constituie avantaj (vanzari sau call center), bune abilitati de comunicare, interpersonale, independent, capacitatea de a rezolva probleme, responsabilitate, motivare si angajament, creativitate, rezistenta la stress.

Limbi străine:
limba romana avansat (C1-C2) scris/vorbit si engleza mediu B1- B2

Salariu:
4000 zloti polonezi brut/luna

Alte Beneficii:
Job full-time, posibilitatea de angajare pe perioada nedeterminata dupa perioada de proba, ajustare individuala a programului de lucru (intre orele 8 si 21); Posibilitatea de munca in birou ( in centrul Varsoviei) sau de lucru la domiciliu; Bonusuri pentru performanta; Sistem de formare ; Instrumente necesare pentru a lucra; Mediu de lucru prietenos; Posibilitate de avansare si dezvoltare.

Mod Aplicare:
cv in limba engleza la adresa m.tredota@wup.mazowsze.pl, cu specificare numarului de refinta la subiectul mail-ului ,,SPRZED/WAW/JEZ 19311"

Durata Contract:
temporar (expira la 31/12/2017), cu perioada de proba, 40 ore/saptamana

Vezi toate locurile de muncă din Străinătate