Acest anunț a expirat

Sef serviciu

ANUNŢ EXPIRAT pe 12 martie 2017

Telefon: arată

Angajare Sef serviciu la Primaria Comunei Moara Vlasiei:

Primaria Comunei Moara Vlasiei, judetul Ilfov organizeaza concurs pentru ocuparea pe perioada nedeterminata a functiei publice de conducere, vacante, de sef serviciu ID post 445238 – Serviciul de Politie Locala.

Candidatii trebuie sa indeplineasca conditiile generale prevazute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul functionarilor publici (r2), cu modificarile si completarile ulterioare.

Conditiile specifice necesare in vederea participarii la concurs si a ocuparii functiei publice sunt:

  •  sef serviciu in cadrul Serviciului de politie locala:
    • studii universitare de licenta absolvite cu diploma, respectiv studii superioare de lunga durata, absolvite cu diploma de licenta sau echivalent in domeniul stiinte juridice;
    • studii de masterat sau postuniversitare in domeniul administratiei publice, management ori in specialitatea studiilor necesare exercitarii functiei publice;
    • vechime in specialitatea studiilor de minimum 2 ani.

Concursul se va organiza conform calendarului urmator:

  • 23 martie 2017, ora 11.00: proba scrisa;
  • data si ora interviului vor fi comunicate ulterior.

Dosarele de inscriere la concurs trebuie sa contina, in mod obligatoriu, documentele prevazute de art. 49, alin. (1) din Hotararea Guvernului nr. 611/2008 si se vor depune in termen de 20 zile de la publicarea anuntului.

Relatii suplimentare si tematica concursului se pot obtine de la sediul Primariei din comuna Moara Vlasiei, Sos. Eroilor nr. 199, judetul Ilfov, telefon 021/267.21.35.


Locuri de muncă recente în Administraţie şi Secretariat în Ilfov, județul Ilfov:

Vezi toate locurile de muncă din Ilfov

  f @