Sef birou

Telefon: arată

Angajare Sef birou la Primaria Municipiului Odorheiu Secuiesc:

Primaria Municipiului Odorheiu Secuiesc, Judetul Harghita organizeaza concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioada nedeterminata a functiei publice de conducere, vacante, de sef birou, grad II, Biroul agricol.

Candidatii trebuie sa indeplineasca conditiile generale prevazute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul functionarilor publici (r2), cu modificarile si completarile ulterioare.

Conditiile specifice necesare in vederea participarii la concurs si a ocuparii functiei publice sunt:

  • studii universitare de licenta absolvite cu diploma, respectiv studii superioare de lunga durata, absolvite cu diploma de licenta sau echivalenta in domeniul agronomie, inginerie forestiera sau silvicultura;
  • studii de masterat sau postuniversitare in domeniul administratiei publice, management sau in specialitatea studiilor necesare exercitarii functiei publice;
  • vechime in specialitatea studiilor necesare exercitarii functiei publice: minimum 2 ani.

Concursul se va organiza conform calendarului urmator:

  • 07 septembrie 2017, ora 10.00: proba scrisa;
  • data si ora interviului vor fi comunicate ulterior.

Dosarele de inscriere la concurs trebuie sa contina, in mod obligatoriu, documentele prevazute de art. 49, alin. (1) din Hotararea Guvernului nr. 611/2008 si se vor depune in termen de 20 zile de la publicarea anuntului.

Detalii privind conditiile specifice si bibliografia de concurs sunt disponibile accesand pagina oficiala. Relatii suplimentare se obtin la sediul Primariei Municipiului Odorheiu Secuiesc, Judetul Harghita din Piata Primariei nr. 5, telefon: 0266/218.382, interior 1804.


Locuri de muncă asemănătoare în județul Harghita:
Locuri de muncă recente în Administraţie şi Secretariat în Odorheiu Secuiesc, județul Harghita:

Vezi toate locurile de muncă din Odorheiu Secuiesc

  f @