Expirat - Sef birou

Anunţul nu mai este valabil

Angajare Sef birou la Primaria Municipiului Odorheiu Secuiesc:

Primaria Municipiului Odorheiu Secuiesc, judetul Harghita, organizeaza concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioada nedeterminata a functiei publice de conducere, vacante de sef birou, grad II – Biroul Organizare.

Candidatii trebuie sa indeplineasca conditiile generale prevazute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul functionarilor publici (r2), cu modificarile si completarile ulterioare.

Conditiile specifice necesare in vederea participarii la concurs si a ocuparii functiei publice sunt:

  • studii universitare de licenta absolvite cu diploma, respectiv studii superioare de lunga durata, absolvite cu diploma de licenta in domeniul relatii internationale si studii europene, stiinte ale comunicarii, istorie;
  • studii de masterat sau postuniversitare in domeniul administratiei publice, management sau in specialitatea studiilor necesare exercitarii functiei publice in conditiile legii.

Concursul se va organiza conform calendarului urmator:

  • 04 aprilie 2018, ora 10:00: proba scrisa;
  • data si ora interviului vor fi comunicate ulterior.

Dosarele de inscriere la concurs trebuie sa contina, in mod obligatoriu, documentele prevazute de art. 49, alin. (1) din Hotararea Guvernului nr. 611/2008 si se vor depune in termen de 20 zile de la publicarea anuntului.

Detalii privind conditiile specifice si bibliografia de concurs sunt disponibile accesand pagina oficiala. Relatii suplimentare se pot obtine la sediul Politiei Locale a Municipiului Odorheiu Secuiesc, cu sediul in Odorheiu Secuiesc, Piata Primariei nr. 5, judetul Harghita, telefon 0266/218.382, interior 1804, e-mail: gagely.hajnal@odorhei.ro.


Vezi toate locurile de muncă din Odorheiu Secuiesc