Manipulant marfa la Dennver (Cluj-Napoca)

In peste 20 de ani de activitate firma Dennver Comimpex si-a format un renume pe piata locala, atat prin gama de produse comercializata, cat si prin maniera prompta si eficienta in care echipa sa specilizata vine in ajutorul clientilor. Acum ai sansa sa devii parte din povestea noastra de succes si sa beneficiezi de intreaga noastra experienta pentru a deveni un vanzator desavarsit si un excelent cunoscator al domeniului materialelor de constructii!

Postul este pentru locatia noastra din cartierul Manastur, pe strada Campului. Programul de lucru este in doua schimburi: 8:00-16:00/12:00-20:00, cu 2 sambete lucrate pe saptamana.

Ce vei invata sa faci?

- incarcarea, descarcarea, depozitarea si manipularea corespunzatoare a marfii;

- recunoasterea diverselor tipuri de materiale specifice depozitului (gleturi, tencuieli, tevi, adevizi, profile gips carton, termosistem);

- ajutarea clientilor la ridicare marfii din depozit;

Ce iti trebuie ca sa incepi?

- spirit de echipa si deschiderea sa inveti de la colegii tai;

- seriozitate si motivatia pentru a avea o cariera de succes alaturi de noi!

- Conditie fizica buna; 

Oferta:

- Pachet salarial motivant : salariu fix, bonuri de masa, asigurare individuala de sanatate, acces gratuit la sala de sport, training-uri de vanzari si produse, un mediu de lucru placut la un loc de munca stabil intr-o firma in continua dezvoltare.


Vezi toate locurile de muncă de la Dennver

Vezi toate locurile de muncă din Cluj-Napoca