Acest anunț a expirat

Inspectori (2 posturi)

ANUNŢ EXPIRAT pe 18 ianuarie 2017

Telefon: arată

Angajare Inspectori (2 posturi) la Primaria Comunei Rasnari:

Primaria Comunei Rasnari, judetul Sibiu, organizeaza concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioada nedeterminata a functiilor publice de executie vacante, dupa cum urmeaza:

1. inspector – clasa I – grad profesional principal – Compartimentul centru de informare pentru cetateni;
2. inspector – clasa I – grad profesional asistent – Compartiment urbanism.

Candidatii trebuie sa indeplineasca conditiile generale prevazute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul functionarilor publici (r2), cu modificarile si completarile ulterioare.

Conditiile specifice necesare in vederea participarii la concurs si a ocuparii functiei publice sunt:

  • cunostinte operare calculator – nivel mediu,
  • specialitatea studiilor necesare: studii universitare de licenta absolvite cu diploma, respectiv studii superioare de lunga durata, absolvite cu diploma de licenta sau echivalenta,
  • pentru postul de inspector – clasa I – grad profesional principal – Compartimentul centru de informare pentru cetateni – studii in domeniile stiinte juridice, stiinte administrative,
  • pentru postul de inspector – clasa I – grad profesional asistent – Compartiment urbanism – sunt necesare studii conform an. 36, alin. 10 din Legea nr. 350/2001.

Concursul se va organiza conform calendarului urmator:

  • 29 decembrie 2016: proba scrisa;
  • data si ora interviului vor fi comunicate ulterior.

Dosarele de inscriere la concurs trebuie sa contina, in mod obligatoriu, documentele prevazute de art. 49, alin. (1) din Hotararea Guvernului nr. 611/2008 si se vor depune in termen de 20 zile de la publicarea anuntului.

Detalii privind conditiile specifice si bibliografia de concurs sunt disponibile accesand pagina oficiala. Relatii suplimentare se pot obtine la sediul Primariei Comunei Rasnari, judetul Sibiu, din Rasinari nr. 1520, telefon 0269/557.200.


Locuri de muncă recente în Administraţie şi Secretariat în Sibiu, județul Sibiu:

Vezi toate locurile de muncă din Sibiu

  f @