Acest anunț a expirat pe 24 august 2017

Locuri de muncă asemănătoare în județul Vrancea:

Inspector superior

ANUNŢ EXPIRAT pe 24 august 2017

Telefon: arată

Angajare Inspector superior la Primaria Orasului Odobesti:

Primaria Orasului Odobesti, judetul Vrancea, organizeaza concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioada determinata a functiei publice de executie, temporar vacante, de inspector, clasa I, grad profesional superior, in cadrul Compartimentului buget contabilitate – Serviciul buget finante.

Candidatii trebuie sa indeplineasca conditiile generale prevazute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul functionarilor publici (r2), cu modificarile si completarile ulterioare.

Conditiile specifice necesare in vederea participarii la concurs si a ocuparii functiei publice sunt:

  • studii universitare de licenta absolvite cu diploma, respectiv studii superioare de lunga durata, absolvite cu diploma de licenta sau echivalenta in domeniul stiinte economice;
  • vechime in specialitatea studiilor necesare exercitarii functiei publice: minimum 9 ani.

Concursul se va organiza conform calendarului urmator:

  • 06 septembrie 2017, ora 10.00: proba scrisa;
  • data si ora interviului vor fi comunicate ulterior.

Dosarele de inscriere la concurs trebuie sa contina, in mod obligatoriu, documentele prevazute de art. 49, alin. (1) din Hotararea Guvernului nr. 611/2008 si se vor depune in termen de 8 zile de la publicarea anuntului.

Detalii privind conditiile specifice si bibliografia de concurs sunt disponibile accesand pagina oficiala. Relatii suplimentare se pot obtine la Primaria Orasului Odobesti, cu sediul in Str. Libertatii nr, 113, judetul Vrancea, telefon 0237/675.224, interior 221.


Locuri de muncă recente în Administraţie şi Secretariat în Odobeşti, județul Vrancea:

Vezi toate locurile de muncă din Odobeşti

  f @