Acest anunț a expirat

Inspector superior

ANUNŢ EXPIRAT pe 30 ianuarie 2017

Telefon: arată

Angajare Inspector superior la Casa Judeteana de Pensii Mehedinti:

Casa Judeteana de Pensii Mehedinti organizeaza concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioada nedeterminata a functiei publice de executie vacanta, de inspector, clasa I, grad profesional superior din cadrul Compartimentului Plati Prestatii al Directiei Stabiliri si Plati Prestatii.

Candidatii trebuie sa indeplineasca conditiile generale prevazute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul functionarilor publici (r2), cu modificarile si completarile ulterioare.

Conditiile specifice necesare in vederea participarii la concurs si a ocuparii functiei publice sunt:

  • studii universitare de licenta absolvite cu diploma, respectiv studii superioare de lunga durata absolvite cu diploma de licenta sau echivalenta;
  • minimum 9 ani vechime in specialitatea studiilor necesare exercitarii functiei publice;
  • cunostinte de operare pe calculator – nivel mediu sau perfectionari/specializari atestate prin detinerea unui certificat ECDL.

Concursul se va organiza conform calendarului urmator:

  • 09 februarie 2017, ora 13.00: proba scrisa;
  • data si ora interviului vor fi comunicate ulterior.

Dosarele de inscriere la concurs trebuie sa contina, in mod obligatoriu, documentele prevazute de art. 49, alin. (1) din Hotararea Guvernului nr. 611/2008 si se vor depune in termen de 20 zile de la publicarea anuntului.

Detalii privind conditiile specifice si bibliografia de concurs sunt disponibile accesand pagina oficiala. Relatii suplimentare se pot obtine la sediul Casei Judetene de Pensii Mehedinti, cu sediul in Drobeta-Turnu Severin, bd. Carol I, nr.3, telefon: 0252/341.377.


Locuri de muncă recente în Administraţie şi Secretariat în Drobeta-Turnu Severin, județul Mehedinţi:

Vezi toate locurile de muncă din Drobeta-Turnu Severin

  f @