Acest anunț a expirat

Inspector superior

ANUNŢ EXPIRAT pe 29 ianuarie 2017

Angajare Inspector superior la Primaria Comunei Intorsura:

Primaria Comunei Intorsura, judetul Dolj, organizeaza concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioada nedeterminata a functiei publice de executie, vacanta, de inspector superior, clasa I, in cadrul Compartimentului Agricol.

Candidatii trebuie sa indeplineasca conditiile generale prevazute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul functionarilor publici (r2), cu modificarile si completarile ulterioare.

Conditiile specifice necesare in vederea participarii la concurs si a ocuparii functiei publice sunt:

  • studii universitare de licenta absolvite cu diploma, respectiv studii superioare de lunga durata absolvite cu diploma de licenta sau echivalenta, domeniul de licenta agronomie, specializarea agricultura;
  • cunostinte operare calculator – nivel mediu dovedite cu diploma sau certificat calificare.

Concursul se va organiza conform calendarului urmator:

  • 20 februarie 2017, ora 10:00: proba scrisa;
  • 22 februarie 2017, ora 10:00: proba interviu;

Dosarele de inscriere la concurs trebuie sa contina, in mod obligatoriu, documentele prevazute de art. 49, alin. (1) din Hotararea Guvernului nr. 611/2008 si se vor depune in termen de 20 zile de la publicarea anuntului.

Detalii privind conditiile specifice si bibliografia de concurs sunt disponibile accesand pagina oficiala. Informatii suplimentare se pot obtine la sediul Primariei Comunei Intorsura, judetul Dolj, telefon/fax: 0251/359.286.


Locuri de muncă recente în Administraţie şi Secretariat în Craiova, județul Dolj:

Vezi toate locurile de muncă din Craiova

  f @