Acest anunț a expirat

Inspector superior

ANUNŢ EXPIRAT pe 14 ianuarie 2017

Telefon: arată

Angajare Inspector superior la Directia de Sanatate Publica a Judetului Bacau:

Directia de Sanatate Publica a Judetului Bacau organizeaza concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioada nedeterminata a functiei publice de executie vacante de inspector, clasa I, gradul profesional superior, la Compartimentul Inspectia si controlul factorilor de risc din mediul de viata si munca.

Candidatii trebuie sa indeplineasca conditiile generale prevazute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul functionarilor publici (r2), cu modificarile si completarile ulterioare.

Conditiile specifice necesare in vederea participarii la concurs si a ocuparii functiei publice sunt:

  • studii universitare de licenta absolvite cu diploma, respectiv studii superioare de lunga durata, absolvite cu diploma de licenta sau echivalenta in domeniul tehnologie si controlul calitatii produselor alimentare,
  • vechime in specialitatea studiilor necesare exercitarii functiei publice: minimum 9 ani.

Concursul se va organiza conform calendarului urmator:

  • 28 decembrie 2016, ora 10.00: proba scrisa;
  • data si ora interviului vor fi comunicate ulterior.

Dosarele de inscriere la concurs trebuie sa contina, in mod obligatoriu, documentele prevazute de art. 49, alin. (1) din Hotararea Guvernului nr. 611/2008 si se vor depune in termen de 20 zile de la publicarea anuntului.

Detalii privind conditiile specifice si bibliografia de concurs sunt disponibile accesand pagina oficiala. Relatii suplimentare se obtin la sediul Directiei de Sanatate a Judetului Bacau, str. Vasile Alecsandri nr.45, telefon: 0234/512.850, interior 115.


Locuri de muncă recente în Administraţie şi Secretariat în Bacău, județul Bacău:

Vezi toate locurile de muncă din Bacău

  f @