Inspector principal

Telefon: arată

Angajare Inspector principal la Primaria Municipiului Craiova:

Primaria Municipiului Craiova organizeaza concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioada nedeterminata a functiei publice de executie vacante, de inspector, clasa I, grad profesional principal in cadrul Serviciului Urbanism si Nomenclatura Urbana, Directia Urbanism si Amenajarea Teritoriului, din aparatul de specialitate al primarului municipiului Craiova.

Candidatii trebuie sa indeplineasca conditiile generale prevazute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul functionarilor publici (r2), cu modificarile si completarile ulterioare.

Conditiile specifice necesare in vederea participarii la concurs si a ocuparii functiei publice sunt:

  • studii universitare de licenta absolvite cu diploma, respectiv studii superioare de lunga durata absolvite cu diploma de licenta sau echivalenta in domeniul arhitectura si urbanism sau in domeniul constructii civile, industriale si agricole;
  • vechime in specialitatea studiilor necesare exercitarii functiei publice: 5 ani

Concursul se va organiza conform calendarului urmator:

  • 14 septembrie 2017, ora 10:00: proba scrisa;
  • data si ora interviului vor fi comunicate ulterior.

Dosarele de inscriere la concurs trebuie sa contina, in mod obligatoriu, documentele prevazute de art. 49, alin. (1) din Hotararea Guvernului nr. 611/2008 si se vor depune in termen de 20 zile de la publicarea anuntului.

Relatii suplimentare se pot obtine la sediul Primariei Municipiului Craiova din str. A.I.Cuza nr. 7, telefon 0251/416235, interior 358, Serviciul Resurse Umane.


Locuri de muncă asemănătoare în județul Dolj:
Locuri de muncă recente în Administraţie şi Secretariat în Craiova, județul Dolj:

Vezi toate locurile de muncă din Craiova

  f @