Expirat - Inspector principal

Anunţul nu mai este valabil

Angajare Inspector principal la Primaria Comunei Cristinesti:

Primaria Comunei Cristinesti, Judetul Botosani organizeaza concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioada nedeterminata a functiei publice de executie vacanta, de inspector, clasa I, grad profesional principal, la Compartimentul AgricuIltura-cadastru.

Candidatii trebuie sa indeplineasca conditiile generale prevazute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul functionarilor publici (r2), cu modificarile si completarile ulterioare.

Conditiile specifice necesare in vederea participarii la concurs si a ocuparii functiei publice sunt:

  • studii universitare de licenta absolvite cu diploma, respectiv studii superioare de lunga durata absolvite cu diploma de licenta sau echivalenta in specialitatea agricultura;
  • vechime in specialitatea studiilor necesare exercitarii functiei publice: minimum 5 ani.

Concursul se va organiza conform calendarului urmator:

  • 11 septembrie  2017, ora 10:00: proba scrisa;
  • 13 septembrie  2017, ora 10:00: proba interviu.

Dosarele de inscriere la concurs trebuie sa contina, in mod obligatoriu, documentele prevazute de art. 49, alin. (1) din Hotararea Guvernului nr. 611/2008 si se vor depune in termen de 20 zile de la publicarea anuntului.

Detalii privind conditiile specifice si bibliografia de concurs sunt disponibile accesand pagina oficiala. Relatii suplimentare se pot obtine la sediul Primariei Comunei Cristinesti, str. Principala, f.n., Judetul Botosani, telefon 0231/619.104, mobil 0741.212.666, e-mail: primariacristijiesti@yahoo.com


Locuri de muncă recente în Administraţie şi Secretariat în Botoşani, județul Botoşani:

Vezi toate locurile de muncă din Botoşani