Acest anunț a expirat

Inspector debutant

ANUNŢ EXPIRAT pe 26 ianuarie 2017

Telefon: arată

Angajare Inspector debutant la Primaria Comunei Iana:

Primaria Comunei Iana, Judetul Vaslui organizeaza concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioada nedeterminata a functiei publice de executie vacanta, de inspector, clasa I, grad profesional debutant in cadrul Compartimentului agricol

Candidatii trebuie sa indeplineasca conditiile generale prevazute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul functionarilor publici (r2), cu modificarile si completarile ulterioare.

Conditiile specifice necesare in vederea participarii la concurs si a ocuparii functiei publice sunt:

  • studii universitare de licenta absolvite cu diploma, respectiv studii superioare de lunga durata, absolvite cu diploma de licenta sau echivalenta in specializarea agricultura, stiinte juridice, administratie publica.

Concursul se va organiza conform calendarului urmator:

  • 09 februarie 2017, ora 10:00: proba scrisa;
  • data si ora interviului vor fi comunicate ulterior.

Dosarele de inscriere la concurs trebuie sa contina, in mod obligatoriu, documentele prevazute de art. 49, alin. (1) din Hotararea Guvernului nr. 611/2008 si se vor depune in termen de 20 zile de la publicarea anuntului.

Detalii privind conditiile specifice si bibliografia de concurs sunt disponibile accesand pagina oficiala. Relatii suplimentare se pot obtine la sediul Primariei Comunei Iana, Judetul Vaslui, tel. 0235/436.215.


Locuri de muncă recente în Administraţie şi Secretariat în Vaslui, județul Vaslui:

Vezi toate locurile de muncă din Vaslui

  f @