Inspector debutant

Telefon: arată

Angajare Inspector debutant la Primaria Orasului Ciacova:

Primaria Orasului Ciacova, Judetul Timis organizeaza concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioada nedeterminata a functiei publice de executie, vacanta, de inspector, clasa I, gradul profesional debutant in cadrul Compartimentului Situatii de Urgenta.

Candidatii trebuie sa indeplineasca conditiile generale prevazute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul functionarilor publici (r2), cu modificarile si completarile ulterioare.

Conditiile specifice necesare in vederea participarii la concurs si a ocuparii functiei publice sunt:

  • studii universitare de licenta absolvite cu diploma, respectiv studii superioare de lunga durata absolvite cu diploma de licenta sau echivalenta;
  • cunostinte in utilizarea calculatorului nivel mediu.

Concursul se va organiza conform calendarului urmator:

  • 29 iunie 2017: termenul limita pentru depunere a dosarelor;
  • 11 iulie 2017, ora 10:00: proba scrisa;
  • data si ora interviului vor fi comunicate ulterior.

Dosarele de inscriere la concurs trebuie sa contina, in mod obligatoriu, documentele prevazute de art. 49, alin. (1) din Hotararea Guvernului nr. 611/2008.

Detalii privind conditiile specifice si bibliografia de concurs sunt disponibile accesand pagina oficiala. Relatii suplimentare se pot obtine la sediul Primariei Orasului Ciacova, din Piata Cetatii, nr. 8, Judetul Timis, telefon: 0256/399.600, 0752/446.284, intre orele 08.00-15.30.


Locuri de muncă asemănătoare în județul Timiş:
Locuri de muncă recente în Administraţie şi Secretariat în Timişoara, județul Timiş:

Vezi toate locurile de muncă din Timişoara

  f @