Expirat - Inspector debutant

Anunţul nu mai este valabil

Angajare Inspector debutant la Primaria Comunei Barcanesti:

Primaria Comunei Barcanesti, Judetul Prahova, organizeaza concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioada nedeterminata a functiei publice de executie, vacante, de inspector, clasa I, grad profesional debutant – Compartiment Relatii cu publicul, registratura, arhiva.

Candidatii trebuie sa indeplineasca conditiile generale prevazute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul functionarilor publici (r2), cu modificarile si completarile ulterioare.

Conditiile specifice necesare in vederea participarii la concurs si a ocuparii functiei publice sunt:

  • studii universitare de licenta absolvite cu diploma, respectiv studii superioare de lunga durata, absolvite cu diploma de licenta sau echivalenta in domeniul: stiinte juridice.

Concursul se va organiza conform calendarului urmator:

  • 07 noiembrie 2017, ora 10:00: proba scrisa;
  • 09 noiembrie 2017, ora 12:00: proba interviu.

Dosarele de inscriere la concurs trebuie sa contina, in mod obligatoriu, documentele prevazute de art. 49, alin. (1) din Hotararea Guvernului nr. 611/2008 si se vor depune in termen de 20 zile de la publicarea anuntului.

Detalii privind conditiile specifice si bibliografia de concurs sunt disponibile accesand pagina oficiala. Relatii suplimentare se pot obtine la sediul Primariei Comunei Barcanesti, Judetul Prahova, telefon 0725.913.621.


Locuri de muncă recente în Administraţie şi Secretariat în Ploieşti, județul Prahova:

Vezi toate locurile de muncă din Ploieşti