Expirat - Inspector debutant

Anunţul nu mai este valabil

Angajare Inspector debutant la Consiliul Judetean Teleorman:

Consiliul Judetean Teleorman organizeaza concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioada nedeterminata a functiei publice de executie vacante, de inspector, clasa I, grad profesional debutant la Compartimentul registratura, relatii cu publicul, secretariat ATOP din cadrul Directiei juridice si administratie publica locala.

Candidatii trebuie sa indeplineasca conditiile generale prevazute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul functionarilor publici (r2), cu modificarile si completarile ulterioare.

Conditiile specifice necesare in vederea participarii la concurs si a ocuparii functiei publice sunt:

  • studii universitare de licenta absolvite cu diploma, respectiv studii superioare de lunga durata, absolvite eu diploma de licenta sau echivalenta.

Concursul se va organiza conform calendarului urmator:

  • 24 ianuarie 2018, ora 16:30: termenul limita pentru depunerea dosarelor;
  • 05 februarie 2018, ora 11:00: proba scrisa;
  • 07 februarie 2018, ora 15:00: proba interviu.

Dosarele de inscriere la concurs trebuie sa contina, in mod obligatoriu, documentele prevazute de art. 49, alin. (1) din Hotararea Guvernului nr. 611/2008.

Detalii privind conditiile specifice si bibliografia de concurs sunt disponibile accesand pagina oficiala. Relatii suplimentare se obtin la sediul Consiliului Judetean Teleorman situat in Alexandria, str. Dunarii nr. 178, Biroul Resurse Umane si Monitorizare Functii Publice – cam.126 si la telefon: 0247/311.201, interior 315.


Locuri de muncă recente în Administraţie şi Secretariat în Alexandria, județul Teleorman:

Vezi toate locurile de muncă din Alexandria