Acest anunț a expirat

Inspector asistent

ANUNŢ EXPIRAT pe 28 martie 2017

Telefon: arată

Angajare Inspector asistent la Primaria Comuna Domnesti:

Primaria Comuna Domnesti, judetul Ilfov, organizeaza concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioada nedeterminata a functiei publice de executie vacanta de inspector, clasa I, grad profesional asistent la Serviciul Public Local Comunitar de Evidenta a Persoanelor – Compartiment Evidenta Persoanelor.

Candidatii trebuie sa indeplineasca conditiile generale prevazute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul functionarilor publici (r2), cu modificarile si completarile ulterioare.

Conditiile specifice necesare in vederea participarii la concurs si a ocuparii functiei publice sunt:

  • studii universitare de licenta absolvite cu diploma, respectiv studii superioare de lunga durata, absolvite cu diploma de licenta sau echivalenta;
  • vechime in specialitatea studiilor necesare exercitarii functiei publice: minimum 1 an.

Concursul se va organiza conform calendarului urmator:

  • 07 aprilie 2017, ora 11.00: proba scrisa;
  • data si ora interviului va fi comunicata ulterior.

Dosarele de inscriere la concurs trebuie sa contina, in mod obligatoriu, documentele prevazute de art. 49, alin. (1) din Hotararea Guvernului nr. 611/2008 si se vor depune in termen de 20 zile de la publicarea anuntului.

Detalii privind conditiile specifice si bibliografia de concurs sunt disponibile accesand pagina oficiala. Relatii suplimentare se obtin la sediul Primariei Comunei Domnesti, Sos. Al. I. Cuza nr. 25-27, comuna Domnesti, judetul Ilfov, telefon 021/351.52.56.


Locuri de muncă recente în Administraţie şi Secretariat în Ilfov, județul Ilfov:

Vezi toate locurile de muncă din Ilfov

  f @