Acest anunț a expirat

Expert asistent

ANUNŢ EXPIRAT pe 14 ianuarie 2017

Telefon: arată

Angajare Expert asistent la Institutia Prefectului Bacau:

Institutia Prefectului Bacau organizeaza concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioada nedeterminata a functiei publice vacanta, de expert, grad profesional asistent in cadrul Serviciului Strategii si Programe – Compartiment Dezvoltare economica, Conducerea serviciilor publice deconcentrate si Relatia cu autoritatile publice locale.

Candidatii trebuie sa indeplineasca conditiile generale prevazute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul functionarilor publici (r2), cu modificarile si completarile ulterioare.

Conditiile specifice necesare in vederea participarii la concurs si a ocuparii functiei publice sunt:

  • studii universitare de licenta absolvite cu diploma, respectiv studii superioare de lunga durata, absolvite cu diploma de licenta sau echivalenta in domeniul stiintelor economice;
  • vechime in specialitatea studiilor necesare exercitarii functiei publice: minimum 9 ani;
  • cunostinte operare calculator, atestate cu certificat ECDL complet.

Concursul se va organiza conform calendarului urmator:

  • 28 decembrie 2016, ora 10.00: proba scrisa;
  • 30 decembrie 2016, ora 10.00: proba interviu.

Dosarele de inscriere la concurs trebuie sa contina, in mod obligatoriu, documentele prevazute de art. 49, alin. (1) din Hotararea Guvernului nr. 611/2008 si se vor depune in termen de 20 zile de la publicarea anuntului.

Relatii suplimentare se pot obtine la sediul Institutiei Prefectului – Judetul Bacau din municipiul Bacau, str. Marasesti nr. 2, camera 13, telefon 0234/534.224, interior 29025.


Locuri de muncă recente în Administraţie şi Secretariat în Bacău, județul Bacău:

Vezi toate locurile de muncă din Bacău

  f @