Consultant Imobiliar

Daca esti o fire dinamica, corecta, cu spirit de echipa, descurcaret, in masura de a lua decizii pe moment si crezi ca esti o persoana de incredere; Hai in echipa La Strada!

Agenția La Strada Imobiliare, este compusă dintr-o echipă tânară și dinamică ce vă sta la dispoziție în vederea intermedierii tranzactiilor de vânzare si închiriere de garsoniere, apartamente, case, vile, spatii comerciale si terenuri, având ca scop oferirea de servicii de calitate prin profesionalism, respect, seriozitate și transparență.

Datorită faptului că interesul clienților primează, echipa La Strada Imobiliare oferă suport. Fiecare agent fiind dedicat în a oferi cele mai bune servicii, cele mai competente analize, respect şi încredere clienţilor noștrii. Totodată echipa noastră este formată din membrii cu un nivel superior de cunoștințe cu privire la procesul cumpărării, vanzării și închirierii de proprietăți imobiliare.

Pentru că ne respectăm clienții, înțelegem aspectul emoțional în alegerea imobilului și suntem conștienți de faptul că alegerea unui teren sau a unei locuințe reprezintă o decizie complexă și bine fundamentată. Pentru că vă întelegem cerințele, echipa La Strada Imobiliare, vă oferă consiliere în alegerea celei mai bune și avantajoase oferte pentru dumneavoastră prin servicii prompte și de calitate.

Obiectivul nostru este ca fiecare client să fie multumit, de aceea suntem atenți la nevoile individuale, la solicitările și dorințele dumneavoastră.


Vezi toate locurile de muncă de la La Strada Media Srl

Vezi toate locurile de muncă din Cluj-Napoca