Acest anunț a expirat

Consultant client cu cunostinte de limba romana în Gdansk, Polonia

Jobhouse Sp. z.o.o. (prin EURES)
ANUNŢ EXPIRAT pe 19 ianuarie 2017

Email: arată

Angajare Consultant client cu cunostinte de limba romana în Gdansk, Polonia prin EURES (Portalul european pentru ocuparea forței de munca)

  • Țara: Polonia
  • Localitatea: Gdansk
  • Angajator: Jobhouse Sp. z.o.o.
  • Număr Posturi: 1

Descrierea locului de munca:
Sarcinile includ service client, onorarea comenzilor, raspuns la solicitarile clientilor, promovarea si vanzarile de produse. Mentinerea bunelor relatii cu clientii. Mentinerea bunei imagini a companiei. Sa actioneze in calitate de consultant cu privire la alegerea potrivita a produselor in functie de nevoile individuale. Administrarea si exploatarea sistemului intern.

Cerinte:
Invatamant secundar; cunoasterea avansata a limbii romane ; Experienta in pozitie similara constituie avantaj. Abilitati de comunicare si interpersonale; Incredere in sine, abilitati de rezolvare a problemelor; Responsabilitate pentru activitatile incredintate. Motivare si angajament; Entuziasm, atitudine pozitiva si simtul umorului.

Limbi străine:
Limba romana C1-C2 (scris si vorbit)

Salariu:
6500 zloti polonezi brut/luna

Alte Beneficii:
Angajatorul ofera conditii de munca stabile si atractive; Recompensare pentru performanta; Sistem de formare; Se lucreaza intr-o locatie atractiva in centrul orașului Varsovia, capacitatea de a lucra de la distanta; Munca intr-o companie care ofera posibilitatea de autodezvoltare pe pietele internationale; Mediu de lucru prietenos; Posibilitatea de avansare si dezvoltare.

Mod Aplicare:
Cv in engleza sau poloneza la adresa m.tredota@wup.mazowsze.pl, mentionand in titlul e-mail "SPRZED/WAW/RUM"

Durata Contract:
Determinat pana la 31/03/2017, norma intreaga


Vezi toate locurile de muncă din Străinătate

  f @