Expirat - Consilier superior

Anunţul nu mai este valabil

Angajare Consilier superior la Primaria Municipiului Targoviste:

Primaria Municipiului Targoviste, Judetul Dambovita, organizeaza concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioada nedeterminata a functiei publice de executie, vacante de consilier, clasa I, grad profesional superior din cadrul Directiei Managementul Proiectelor – Compartiment Investitii.

Candidatii trebuie sa indeplineasca conditiile generale prevazute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul functionarilor publici (r2), cu modificarile si completarile ulterioare.

Conditiile specifice necesare in vederea participarii la concurs si a ocuparii functiei publice sunt:

  • studii universitare de licenta absolvite cu diploma, respectiv studii superioare de lunga durata absolvite cu diploma de licenta sau echivalenta in urmatoarele domenii, stabilite conform H.G. nr, 140/2017, astfel: domeniile fundamentale: stiinte ingineresti, stiinte sociale, stiinte umaniste si arte;
  • minimum 9 ani vechime in specialitatea studiilor necesare exercitarii functiei.

Concursul se va organiza conform calendarului urmator:

  • 13 martie 2018, ora 10.00 – proba scrisa;
  • 15 martie 2018, ora 14.00 – proba de interviu.

Dosarele de inscriere la concurs trebuie sa contina, in mod obligatoriu, documentele prevazute de art. 49, alin. (1) din Hotararea Guvernului nr. 611/2008 si se vor depune in termen de 20 zile de la publicarea anuntului.

Detalii privind conditiile specifice si bibliografia de concurs sunt disponibile accesand pagina oficiala. Relatii suplimentare se pot obtine la sediul Primariei Municipiului Targoviste din Targoviste, str. Revolutiei nr. 1-3, Judetul Dambovita, telefon 0245/611.222, interior 117.


Locuri de muncă recente în Administraţie şi Secretariat în Târgovişte, județul Dâmboviţa:

Vezi toate locurile de muncă din Târgovişte