Expirat - Consilier superior

Anunţul nu mai este valabil

Angajare Consilier superior la Consiliul Judetean Neamt:

Consiliul Judetean Neamt organizeaza concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioada nedeterminata a functiei publice de executie, vacante, de consilier, clasa I, grad profesional superior din cadrul Serviciului Programe Europene al Directiei Proiecte si Programe de Dezvoltare Judeteana.

Candidatii trebuie sa indeplineasca conditiile generale prevazute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul functionarilor publici (r2), cu modificarile si completarile ulterioare.

Conditiile specifice necesare in vederea participarii la concurs si a ocuparii functiei publice sunt:

  • studii universitare de licenta absolvite cu diploma, respectiv studii superioare de lunga durata, absolvite cu diploma de licenta sau echivalenta, in domeniul stiinte sociale;
  • vechime in specialitatea studiilor de minimum 9 ani.

Concursul se va organiza conform calendarului urmator:

  • 11 septembrie 2017, ora 11.00: proba scrisa;
  • data si ora interviului se va comunica ulterior.

Dosarele de inscriere la concurs trebuie sa contina, in mod obligatoriu, documentele prevazute de art. 49, alin. (1) din Hotararea Guvernului nr. 611/2008 si se vor depune in termen de 20 zile de la publicarea anuntului.

Detalii privind conditiile specifice si bibliografia de concurs sunt disponibile accesand pagina oficiala. Relatii suplimentare se pot obtine la sediul Consiliului Judetean Neamt din Piatra Neamt, telefon 0233/212.890, interior 210.


Locuri de muncă recente în Administraţie şi Secretariat în Piatra Neamţ, județul Neamţ:

Vezi toate locurile de muncă din Piatra Neamţ