Acest anunț a expirat

Consilier superior

ANUNŢ EXPIRAT pe 26 ianuarie 2017

Telefon: arată

Angajare Consilier superior la Casa Judeteana de Pensii Ilfov:

Casa Judeteana de Pensii Ilfov organizeaza concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioada nedeterminata a functiei publice de executie, vacante, de consilier, clasa I, grad profesional superior, in cadrul Compartimentului Evidenta Contribuabili.

Candidatii trebuie sa indeplineasca conditiile generale prevazute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul functionarilor publici (r2), cu modificarile si completarile ulterioare.

Conditiile specifice necesare in vederea participarii la concurs si a ocuparii functiei publice sunt:

  • studii universitare de licenta absolvite cu diploma, respectiv studii superioare de lunga durata, absolvite cu diploma de licenta sau echivalenta;
  • vechime in specialitatea studiilor necesare exercitarii functiei publice: minimum 9 ani.

Concursul se va organiza conform calendarului urmator:

  • 07 februarie 2017, ora 10:00: proba scrisa;
  • 09 februarie 2017, ora 14:00: proba interviu.

Dosarele de inscriere la concurs trebuie sa contina, in mod obligatoriu, documentele prevazute de art. 49, alin. (1) din Hotararea Guvernului nr. 611/2008 si se vor depune in termen de 20 zile de la publicarea anuntului.

Detalii privind conditiile specifice si bibliografia de concurs sunt disponibile accesand pagina oficiala. Relatii suplimentare se pot obtine la Casa Judeteana de Pensii Ilfov, Compartimentul Resurse Umane, cu sediul in Bucuresti. Bd. Lacul Tei, nr. 17. sectorul 2, telefon 021/212.12.26/123.


Locuri de muncă recente în Administraţie şi Secretariat în Ilfov, județul Ilfov:

Vezi toate locurile de muncă din Ilfov

  f @