Acest anunț a expirat pe 14 ianuarie 2017

Locuri de muncă asemănătoare în județul Alba:

Consilier superior

ANUNŢ EXPIRAT pe 14 ianuarie 2017

Telefon: arată

Angajare Consilier superior la U.A.T. Judetul Alba:

U.A.T. Judetul Alba prin Consiliul Judetean Alba organizeaza concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioada nedeterminata a functiei publice vacanta, de consilier, clasa I, gradul profesional superior, la Biroul programe si proiecte mediu.

Candidatii trebuie sa indeplineasca conditiile generale prevazute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul functionarilor publici (r2), cu modificarile si completarile ulterioare.

Conditiile specifice necesare in vederea participarii la concurs si a ocuparii functiei publice sunt:

  • nivelul studiilor: studii universitare de licenta absolvite ai diploma, respectiv studii superioare de lunga durata, absolvite cu diploma de licenta sau echivalenta: domeniul fundamental (DFI) — stiinte ingineresti,
  • vechime in specialitate studiilor necesare exercitarii functiei publice: 9 ani;

Concursul se va organiza conform calendarului urmator:

  • 27 decembrie 2016, ora 10.00: proba scrisa;
  • data si ora interviului vor fi comunicate ulterior.

Dosarele de inscriere la concurs trebuie sa contina, in mod obligatoriu, documentele prevazute de art. 49, alin. (1) din Hotararea Guvernului nr. 611/2008 si se vor depune in termen de 20 zile de la publicarea anuntului.

Relatii suplimentare se pot obtine la U.AT. Judetul Alba prin Consiliul Judetean Alba cu sediul in Alba Iulia, Piata Ion I.C. Bratianu nr. 1, judetul Alba, tel. – 0731.560.763, email – resurseumane@cjalba.ro.


Locuri de muncă recente în Administraţie şi Secretariat în Alba Iulia, județul Alba:

Vezi toate locurile de muncă din Alba Iulia

  f @