Acest anunț a expirat

Consilier principal

ANUNŢ EXPIRAT pe 29 ianuarie 2017

Telefon: arată

Angajare Consilier principal la Primaria Comunei Bobota:

Primaria Comunei Bobota, Judetul Salaj, organizeaza concurs pentru ocuparea pe perioada nedeterminata a functiei publice de executie vacante, de consilier, clasa I, grad profesional principal, in cadrul Compartimentului Achizitii si Relatii Publice.

Candidatii trebuie sa indeplineasca conditiile generale prevazute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul functionarilor publici (r2), cu modificarile si completarile ulterioare.

Conditiile specifice necesare in vederea participarii la concurs si a ocuparii functiei publice sunt:

  • studii universitare de licenta absolvite cu diploma, respectiv studii superioare de lunga durata, absolvite cu diploma de licenta sau echivalenta in specialitatea administratie/juridic sau economic;
  • cunostinte de operare PC;
  • vechime in specialitate studiilor necesare ocuparii postului: -.

Concursul se va organiza conform calendarului urmator:

  • 09 februarie 2017, ora 10:00: proba scrisa;
  • 10 februarie 2017, ora 10:00: proba interviu.

Dosarele de inscriere la concurs trebuie sa contina, in mod obligatoriu, documentele prevazute de art. 49, alin. (1) din Hotararea Guvernului nr. 611/2008 si se vor depune in termen de 20 zile de la publicarea anuntului.

Relatii suplimentare se pot obtine la la sediul Primariei Comunei Bobota, cu sediul in localitatea Bobota, Str. Principala nr. 82/A, judetul Salaj, telefon 0733.042.715.


Locuri de muncă recente în Administraţie şi Secretariat în Zalău, județul Sălaj:

Vezi toate locurile de muncă din Zalău

  f @