Consilier principal

Telefon: arată

Angajare Consilier principal la Primaria Municipiului Galati:

Primaria Municipiului Galati organizeaza concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioada nedeterminata a functiei publice de executie, vacanta, de consilier, clasa I, grad principal – Compartiment pentru Relatia cu Mediul de Afaceri si Societatea Civila.

Candidatii trebuie sa indeplineasca conditiile generale prevazute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul functionarilor publici (r2), cu modificarile si completarile ulterioare.

Conditiile specifice necesare in vederea participarii la concurs si a ocuparii functiei publice sunt:

  • studii universitare de licenta absolvite cu diploma, respectiv studii superioare de lunga durata, absolvite cu diploma de licenta sau echivalenta in domeniul fundamental stiinte umaniste si arte, ramura de stiinta, filologie;
  • vechime in specialitatea studiilor superioare de lunga durata absolvite necesare exercitarii functiei publice de minimum 5 ani.

Concursul se va organiza conform calendarului urmator:

  • 13 septembrie 2017, ora 10:00: proba scrisa;
  • data si ora interviului vor fi comunicate ulterior.

Dosarele de inscriere la concurs trebuie sa contina, in mod obligatoriu, documentele prevazute de art. 49, alin. (1) din Hotararea Guvernului nr. 611/2008 si se vor depune in termen de 20 zile de la publicarea anuntului.

Detalii privind conditiile specifice si bibliografia de concurs sunt disponibile accesand pagina oficiala. Relatii suplimentare se pot obtine la sediul Primariei Municipiului Galati, str. Domneasca nr. 38, nr. de telefon 0236/307.713.


Locuri de muncă asemănătoare în județul Galaţi:
Locuri de muncă recente în Administraţie şi Secretariat în Galaţi, județul Galaţi:

Vezi toate locurile de muncă din Galaţi

  f @