Acest anunț a expirat

Consilier juridic principal

ANUNŢ EXPIRAT pe 30 ianuarie 2017

Telefon: arată

Angajare Consilier juridic principal la Serviciul Public Comunitar de Evidenta a Persoanelor al Judetului Ilfov:

Serviciul Public Comunitar de Evidenta a Persoanelor al Judetului Ilfov, organizeaza concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioada nedeterminata a functiei publice de executie vacante, de consilier juridic, clasa I, grad profesional principal din cadrul Compartimentului Secretariat, Juridic, Contencios.

Candidatii trebuie sa indeplineasca conditiile generale prevazute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul functionarilor publici (r2), cu modificarile si completarile ulterioare.

Conditiile specifice necesare in vederea participarii la concurs si a ocuparii functiei publice sunt:

  • studii universitare de licenta absolvite cu diploma, respectiv studii superioare de lunga durata, absolvite cu diploma de licenta sau echivalenta in domeniul stiintelor juridice;
  • vechime in specialitatea studiilor necesare exercitarii functiei publice minimum 5 ani.

Concursul se va organiza conform calendarului urmator:

  • 15 februarie 2017, ora 10.00: proba scrisa;
  • data si ora interviului vor fi comunicate ulterior.

Dosarele de inscriere la concurs trebuie sa contina, in mod obligatoriu, documentele prevazute de art. 49, alin. (1) din Hotararea Guvernului nr. 611/2008 si se vor depune in termen de 20 zile de la publicarea anuntului.

Relatii suplimentare se obtin la sediul Serviciul Public Comunitar de Evidenta a Persoanelor al Judetului Ilfov, din str. Fabrica de Glucoza nr. 7, Bucuresti, sector 2, telefon 021/232.88.54.


Vezi toate locurile de muncă din Ilfov

  f @