Acest anunț a expirat

Consilier juridic debutant

ANUNŢ EXPIRAT pe 26 ianuarie 2017

Telefon: arată

Angajare Consilier juridic debutant la Consiliul Judetean Neamt:

Consiliul Judetean Neamt organizeaza concurs pentru ocuparea pe perioada nedeterminata a functiei publice de executie, vacante, de consilier juridic, clasa I, grad profesional debutant din cadrul Unitatii de Implementare a Proiectelor, Directia Proiecte si Programe de Dezvoltare Judeteana.

Candidatii trebuie sa indeplineasca conditiile generale prevazute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul functionarilor publici (r2), cu modificarile si completarile ulterioare.

Conditiile specifice necesare in vederea participarii la concurs si a ocuparii functiei publice sunt:

  • studii universitare de licenta absolvite cu diploma, respectiv studii superioare de lunga durata, absolvite cu diploma de licenta sau echivalenta, in domeniul stiinte juridice.

Concursul se va organiza conform calendarului urmator:

  • 06 februarie 2017, ora 11.00: proba scrisa;
  • data si ora interviului se va comunica ulterior.

Dosarele de inscriere la concurs trebuie sa contina, in mod obligatoriu, documentele prevazute de art. 49, alin. (1) din Hotararea Guvernului nr. 611/2008 si se vor depune in termen de 20 zile de la publicarea anuntului.

Detalii privind conditiile specifice si bibliografia de concurs sunt disponibile accesand pagina oficiala. Relatii suplimentare se pot obtine la sediul Consiliului Judetean Neamt din Piatra Neamt, telefon 0233/212.890, interior 210.


Vezi toate locurile de muncă din Piatra Neamţ

  f @