Acest anunț a expirat pe 17 ianuarie 2017

Locuri de muncă asemănătoare în județul Sălaj:

Consilier debutant

ANUNŢ EXPIRAT pe 17 ianuarie 2017

Telefon: arată

Angajare Consilier debutant la Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura – Centrul Judetean Salaj:

Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura – Centrul Judetean Salaj organizeaza concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioada nedeterminata a functiei publice de executie, vacanta, de consilier, clasa I, gradul profesional debutant la Centrul Local Zalau.

Candidatii trebuie sa indeplineasca conditiile generale prevazute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul functionarilor publici (r2), cu modificarile si completarile ulterioare.

Conditiile specifice necesare in vederea participarii la concurs si a ocuparii functiei publice sunt:

  • studii universitare de licenta absolvite cu diploma, respectiv studii superioare de lunga durata, absolvite cu diploma de licenta sau echivalenta;
  • cunostinte de operare PC – nivel mediu.

Concursul se va organiza conform calendarului urmator:

  • 25 ianuarie 2017: proba scrisa;
  • 27 ianuarie 2017: proba interviu.

Dosarele de inscriere la concurs trebuie sa contina, in mod obligatoriu, documentele prevazute de art. 49, alin. (1) din Hotararea Guvernului nr. 611/2008 si se vor depune in termen de 8 zile de la publicarea anuntului.

Detalii privind conditiile specifice si bibliografia de concurs sunt disponibile accesand pagina oficiala. Relatii suplimentare se pot obtine la sediul Agentiei de Plati si Interventie pentru Agricultura – Centrul Judetean Salaj, din Zalaua, Str. Corneliu Coposu, nr. 79A, telefon 0260-661.722 sau 0735.189.826.


Locuri de muncă recente în Administraţie şi Secretariat în Zalău, județul Sălaj:

Vezi toate locurile de muncă din Zalău

  f @