Expirat - Consilier debutant

Anunţul nu mai este valabil

Angajare Consilier debutant la Primaria Municipiului Onesti:

Primaria Municipiului Onesti, Judetul Bacau organizeaza concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioada nedeterminata a functiei publice de executie, vacante, de consilier debutant – Serviciul Public Comunitar Local de Evidenta Persoanelor.

Candidatii trebuie sa indeplineasca conditiile generale prevazute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul functionarilor publici (r2), cu modificarile si completarile ulterioare.

Conditiile specifice necesare in vederea participarii la concurs si a ocuparii functiei publice sunt:

  • studii universitare de licenta absolvite cu diploma, respectiv studii superioare de lunga durata absolvite cu diploma de licenta sau echivalenta intr-unul din domeniile: stiinte ingineresti, stiinte administrative, stiinte juridice;
  • vechime in specialitatea studiilor necesare exercitarii functiei publice, nu este cazul.

Concursul se va organiza conform calendarului urmator:

  • 13 septembrie 2017, ora 10:00: proba scrisa;
  • data si ora interviului vor fi comunicate ulterior.

Dosarele de inscriere la concurs trebuie sa contina, in mod obligatoriu, documentele prevazute de art. 49, alin. (1) din Hotararea Guvernului nr. 611/2008 si se vor depune in termen de 20 zile de la publicarea anuntului.

Detalii privind conditiile specifice si bibliografia de concurs sunt disponibile accesand pagina oficiala. Relatii suplimentare se obtin la sediul Primariei Municipiului Onesti, str. Oituz nr. 17, etaj 5, camera 503, Judetul Bacau, telefon 0234/324.243/216.


Vezi toate locurile de muncă din Oneşti