Acest anunț a expirat pe 26 ianuarie 2017

Locuri de muncă asemănătoare în județul Vrancea:

Consilier debutant

ANUNŢ EXPIRAT pe 26 ianuarie 2017

Telefon: arată

Angajare Consilier debutant la Primaria Comunei Gugesti:

Primaria Comunei Gugesti, Judetul Vrancea organizeaza concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadata nedeterminata a functiei publice de executie, vacanta, de consilier, clasa I, grad profesional debutant din cadrul Compartimentului Manager de Proiect si achizitii publice.

Candidatii trebuie sa indeplineasca conditiile generale prevazute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul functionarilor publici (r2), cu modificarile si completarile ulterioare.

Conditiile specifice necesare in vederea participarii la concurs si a ocuparii functiei publice sunt:

  • studii universitare de licenta absolvite cu diploma, respectiv studii superioare de lunga durata absolvite cu diploma de licenta in domeniul: stiinte administrative, specializarea: administratie publica.

Concursul se va organiza conform calendarului urmator:

  • 09 februarie 2017, ora 10.00 – proba scrisa;
  • 10 februarie 2017, ora 10.00 – proba interviu.

Dosarele de inscriere la concurs trebuie sa contina, in mod obligatoriu, documentele prevazute de art. 49, alin. (1) din Hotararea Guvernului nr. 611/2008 si se vor depune in termen de 20 zile de la publicarea anuntului.

Detalii privind conditiile specifice si bibliografia de concurs sunt disponibile accesand pagina oficiala. Relatii suplimentare cu privire la continutul dosarelor si bibliografia stabilita pentru concurs se pot obtine de la Primaria Comunei Gugesti din sat Gugesti, bd. mihail Kogalniceanu, nr. 71, Judetul Vrancea, telefon 0237/250.046.


Locuri de muncă recente în Administraţie şi Secretariat în Focşani, județul Vrancea:

Vezi toate locurile de muncă din Focşani

  f @