Acest anunț a expirat

Consilier debutant

ANUNŢ EXPIRAT pe 23 ianuarie 2017

Telefon: arată

Angajare Consilier debutant la Primaria Comunei Jirlau:

Primaria Comunei Jirlau, judetul Braila, organizeaza concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioada nedeterminata a  functiei  publice de executie,  vacanta,  de consilier, clasa I, grad profesional debutant, in cadrul Compartimentului Achizitii Publice.

Candidatii trebuie sa indeplineasca conditiile generale prevazute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul functionarilor publici (r2), cu modificarile si completarile ulterioare.

Conditiile specifice necesare in vederea participarii la concurs si a ocuparii functiei publice sunt:

  • studii universitare de licenta absolvite cu diploma, respectiv studii superioare de lunga durata, absolvite cu diploma de licenta sau echivalenta;
  • cunostinte de operare PC: nivel mediu.

Concursul se va organiza conform calendarului urmator:

  • 02 februarie 2017, ora 10:00: proba de testare a cunostintelor de operare PC;
  • 03 februarie 2017, ora 10:00: proba scrisa;
  • 06 februarie 2017, ora 10:00: proba interviu.

Dosarele de inscriere la concurs trebuie sa contina, in mod obligatoriu, documentele prevazute de art. 49, alin. (1) din Hotararea Guvernului nr. 611/2008 si se vor depune in termen de 20 zile de la publicarea anuntului.

Detalii privind conditiile specifice si bibliografia de concurs sunt disponibile accesand pagina oficiala. Relatii suplimentare se pot obtine la sediul Primariei Comunei Jirlau, judetul Braila si la nr. de telefon 0239/667206.


Locuri de muncă recente în Administraţie şi Secretariat în Brăila, județul Brăila:

Vezi toate locurile de muncă din Brăila

  f @