Acest anunț a expirat pe 30 ianuarie 2017

Locuri de muncă asemănătoare în județul Alba:

Consilier debutant (2 posturi)

ANUNŢ EXPIRAT pe 30 ianuarie 2017

Telefon: arată

Angajare Consilier debutant (2 posturi) la Unitatea Administrativ Teritoriala – Municipiul Blaj:

Unitatea Administrativ Teritoriala – Municipiul Blaj, Judetul Alba organizeaza concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioada nedeterminata a functiilor publice de executie vacante, astfel:

  1. consilier, clasa I, gradul profesional debutant, la Compartimentul Arii protejate.
  2. consilier, clasa I, gradul profesional debutant, la Biroul programe si proiecte mediu.

Candidatii trebuie sa indeplineasca conditiile generale prevazute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul functionarilor publici (r2), cu modificarile si completarile ulterioare.

Conditiile specifice necesare in vederea participarii la concurs si a ocuparii functiei publice sunt:

  • consilier, clasa I, gradul profesional debutant, la Compartimentul Arii protejate:
    • studii universitare de licenta absolvite cu diploma, respectiv studii superioare de lunga durata, absolvite cu diploma de licenta sau echivalenta: Domeniul fundamental (DFI) – stiinte ingineresti, Ramura de stiinte (RSI) – ingineria resurselor vegetale si animale; Domeniul de licenta (DL) – silvicultura;
  • consilier, clasa I, gradul profesional debutant, la Biroul programe si proiecte mediu:
    • studii universitare de licenta absolvite cu diploma, respectiv studii superioare de lunga durata, absolvite cu diploma de licenta sau echivalenta: Domeniul fundamental (DFI) – stiinte ingineresti, Ramura de stiinte (RSI) – ingineria mecanica, mecatronica, inginerie industrial si management, Domeniul de licenta (DL) – ingineria mediului sau Domeniul fundamental (DFI) – matematica si stiinte ale naturii, Ramura de stiinte (RSI) – stiintele pamantului si atmosferei, Domeniul de licenta (DL) – stiinta mediului.

Concursul se va organiza conform calendarului urmator:

  • 13 februarie 2017, ora 10:00: proba scrisa;
  • data si ora interviului vor fi comunicate ulterior

Dosarele de inscriere la concurs trebuie sa contina, in mod obligatoriu, documentele prevazute de art. 49, alin. (1) din Hotararea Guvernului nr. 611/2008 si se vor depune in termen de 20 zile de la publicarea anuntului.

Detalii privind conditiile specifice si bibliografia de concurs sunt disponibile accesand pagina oficiala. Relatii suplimentare se pot obtine la sediul Primariei Municipiului Blaj din Blaj, Piata 1848 nr. 16, Judetul Alba, telefon 0258/710.110.


Vezi toate locurile de muncă din Blaj

  f @