Acest anunț a expirat pe 26 ianuarie 2017

Locuri de muncă recente în Contabilitate şi Finanţe în Zalău, județul Sălaj:

Auditor principal

ANUNŢ EXPIRAT pe 26 ianuarie 2017

Telefon: arată

Angajare Auditor principal la Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca Salaj:

. organizeaza concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioada nedeterminata a functiei publice de executie vacanta de auditor, grad profesional principal – Compartiment Audit Public Intern – A.J.O.F.M. Salaj.

Candidatii trebuie sa indeplineasca conditiile generale prevazute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul functionarilor publici (r2), cu modificarile si completarile ulterioare.

Conditiile specifice necesare in vederea participarii la concurs si a ocuparii functiei publice sunt:

  • studii universitare de licenta absolvite cu diploma, respectiv studii superioare de lunga durata, absolvite cu diploma de licenta sau echivalenta in domeniul economic;
  • vechime in specialitatea studiilor necesare exercitarii functiei publice minimum 5 ani;
  • cunostinte operare PC: Word, Excel, Internet – nivel mediu;
  • abilitati, calitati, aptitudini speciale: initiativa si creativitate, capacitate de adaptare la munca in echipa, efort intelectual, seriozitate.

Concursul se va organiza conform calendarului urmator:

  • 08 februarie 2017, ora 10.00: proba scrisa;
  • data si ora interviului vor fi comunicate ulterior.

Dosarele de inscriere la concurs trebuie sa contina, in mod obligatoriu, documentele prevazute de art. 49, alin. (1) din Hotararea Guvernului nr. 611/2008 si se vor depune in termen de 20 zile de la publicarea anuntului.

Detalii privind conditiile specifice si bibliografia de concurs sunt disponibile accesand pagina oficiala. Relatii suplimentare se pot obtine la sediul Agentiei Judetene pentru Ocuparea Fortei de Munca Salaj din Zalau, str. T. Vladimirescu nr. 8, bl. P40, Judetul Salaj, telefon 0260-612.463.


Vezi toate locurile de muncă din Zalău

  f @