Expirat - Asistent medical (f/b) în Konstanz, Radolfzell am Bodensee, Singen, Gailingen am Hochrhein, Engen, Stuhlingen, Germania

Agentia Federala de Munca - Serviciile de Plasare Internationala Baden - Wurttemberg, ca reprezentant al angajatorului german,
Anunţul nu mai este valabil
Angajare Asistent medical (f/b) în Konstanz, Radolfzell am Bodensee, Singen, Gailingen am Hochrhein, Engen, Stuhlingen, Germania prin EURES (Portalul european pentru ocuparea forței de munca)
  • Țara: Germania
  • Localitatea: Konstanz, Radolfzell am Bodensee, Singen, Gailingen am Hochrhein, Engen, Stuhlingen
  • Angajator: Agentia Federala de Munca - Serviciile de Plasare Internationala Baden - Wurttemberg, ca reprezentant al angajatorului german, o clinica medicala
  • Număr Posturi: 5
Descrierea locului de munca:
Activitatea presupune: - pregatirea pacientilor pentru diagnostic si pentru masuri terapeutice; - ingrijirea pacientilor; - indrumarea pacientilor care au capacitatea de a se ingriji singuri.

Cerinte:
Calificare profesionala incheiata si experienta in domeniu; Capacitatea de a lucra in echipa, amabilitate, orientare catre pacienti si bune abilitati de comunicare.

Limbi străine:
Cunostinte de limba germana - nivel B2

Salariu:
Salariul oferit este conform contractului colectiv de munca in domeniu si se comunica in timpul interviului.

Alte Beneficii:
Se ofera sprijin in vederea gasirii unei locuinte; Exista oportunitati de formare profesionala in vederea promovarii.

Mod Aplicare:
Se transmite CV-ul completat la calculator in limba germana la adresa de e-mail zav-ips-baden -wuerttemberg@arbeitsagentur.de, cu specificarea codului "10000-1147261336-S" si doar pentru monitorizare (fara feedback) la ab_eures@ab.anofm.ro.

Durata Contract:
Contractul de munca este permanent, iar programul de lucru poate fi cu norma intreaga sau part - time. Se lucreaza in schimburi.
Locuri de muncă recente în Medicină, Sănătate şi Farmacie în Străinătate:

Vezi toate locurile de muncă din Străinătate