Acest anunț a expirat pe 13 martie 2017

Locuri de muncă asemănătoare în județul Tulcea:

Inspector debutant (2 posturi)

ANUNŢ EXPIRAT pe 13 martie 2017

Telefon: arată

Angajare Inspector debutant (2 posturi) la Primaria Orasului Sulina:

Primaria Orasului Sulina, Judetul Tulcea organizeaza concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioada nedeterminata a functiei publice de executie, vacanta, de inspector, clasa I, grad profesional debutant – Serviciul urbanism, amenajarea teritoriului – 2 posturi.

Candidatii trebuie sa indeplineasca conditiile generale prevazute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul functionarilor publici (r2), cu modificarile si completarile ulterioare.

Conditiile specifice necesare in vederea participarii la concurs si a ocuparii functiei publice sunt:

  • studii universitare de licenta absolvite cu diploma, respectiv studii superioare de lunga durata, absolvite cu diploma de licenta sau echivalenta.

Concursul se va organiza conform calendarului urmator:

  • 23 martie 2017, ora 10:00: proba scrisa;
  • data si ora interviului vor fi comunicate ulterior.

Dosarele de inscriere la concurs trebuie sa contina, in mod obligatoriu, documentele prevazute de art. 49, alin. (1) din Hotararea Guvernului nr. 611/2008 si se vor depune in termen de 20 zile de la publicarea anuntului.

Detalii privind conditiile specifice si bibliografia de concurs sunt disponibile accesand pagina oficiala. Relatii suplimentare se obtin la sediul Primariei Orasului Sulina, Judetul Tulcea din str. I, nr. 180, telefon: 0240/543.003.


Vezi toate locurile de muncă din Sulina

f @