Inspector asistent

Primaria Comuna Domnesti

Acest anunț a expirat pe 26 ianuarie 2017

Anunțuri asemănătoare în județul Ilfov:
ANUNŢ EXPIRAT pe 26 ianuarie 2017
Telefon: arată
Trimite pe email

Angajare Inspector asistent la Primaria Comuna Domnesti:

Primaria Comuna Domnesti, judetul Ilfov, organizeaza concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioada nedeterminata a functiei publice de executie vacanta de inspector, clasa I, grad profesional asistent la Compartiment evidenta persoanelor – Serviciul Public Local Comunitar de evidenta a persoanelor.

Candidatii trebuie sa indeplineasca conditiile generale prevazute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul functionarilor publici (r2), cu modificarile si completarile ulterioare.

Conditiile specifice necesare in vederea participarii la concurs si a ocuparii functiei publice sunt:

  • studii universitare de licenta absolvite cu diploma, respectiv studii superioare de lunga durata absolvite cu diploma de licenta in domeniul stiintelor economice;
  • vechime in specialitatea studiilor minimum 1 an.

Concursul se va organiza conform calendarului urmator:

  • 06 februarie 2017, ora 11.00: proba scrisa;
  • data si ora interviului va fi comunicata ulterior.

Dosarele de inscriere la concurs trebuie sa contina, in mod obligatoriu, documentele prevazute de art. 49, alin. (1) din Hotararea Guvernului nr. 611/2008 si se vor depune in termen de 20 zile de la publicarea anuntului.

Detalii privind conditiile specifice si bibliografia de concurs sunt disponibile accesand pagina oficiala. Relatii suplimentare se obtin la sediul Primariei Comunei Domnesti, Sos. Al. I. Cuza nr. 25-27, comuna Domnesti, judetul Ilfov, telefon 021/351.52.56.Datele sunt incorecte sau anunțul a expirat? Contactați-ne
Anunțuri recente în Administraţie şi Secretariat în Ilfov, județul Ilfov:

« Joburi recente în Administraţie şi Secretariat

Joburi recente în Ilfov »

3q - 0.165s