Acest anunț a expirat pe 23 martie 2017

Locuri de muncă asemănătoare în județul Bistriţa-Năsăud:

Consilier superior

ANUNŢ EXPIRAT pe 23 martie 2017

Telefon: arată

Angajare Consilier superior la Primaria Municipiului Bistrita:

Primaria Municipiului Bistrita organizeaza concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioada nedeterminata a functiei publice de executie, vacante, de consilier grad superior, la Serviciul achizitii publice.

Candidatii trebuie sa indeplineasca conditiile generale prevazute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul functionarilor publici (r2), cu modificarile si completarile ulterioare.

Conditiile specifice necesare in vederea participarii la concurs si a ocuparii functiei publice sunt:

  • studii universitare de licenta absolvite cu diploma, respectiv studii superioare de lunga durata absolvite cu diploma de licenta sau echivalenta, in ramura de stiinte – stiinte economice, stiinte ingineresti sau in specializarea drept;
  • 9 ani vechime in specialitatea studiilor absolvite.

Concursul se va organiza conform calendarului urmator:

  • 04 aprilie 2017, ora 10:00: proba scrisa;
  • 06 aprilie 2017, ora 10:00: proba interviu.

Dosarele de inscriere la concurs trebuie sa contina, in mod obligatoriu, documentele prevazute de art. 49, alin. (1) din Hotararea Guvernului nr. 611/2008 si se vor depune in termen de 20 zile de la publicarea anuntului.

Detalii privind conditiile specifice si bibliografia de concurs sunt disponibile accesand pagina oficiala. Relatii suplimentare se pot obtine la sediul Primariei Municipiului Bistrita, Piata Centrala nr. 6, telefon  0263 223 923.


Locuri de muncă recente în Administraţie şi Secretariat în Bistriţa, județul Bistriţa-Năsăud:

Vezi toate locurile de muncă din Bistriţa

f @